Maxdoor

Protuprovalna vrata

Sigurnost doma i obitelji od nemjerljivog je značaja za svakog od nas. Vrlo lako i jednostavno postiže se u nekoliko koraka: prvi i osnovni je ugradnja kvalitetnih protuprovalnih vrata s “pametnim” bravama koje provalnicima onemogućavaju njihove nakane.

Provale u domove najčešće su u vrijeme ljetne sezone, kada mnogi od nas putuju i izbivaju iz svojih domova na duže vrijeme. I događaju se puno češće no što se misli.!

Više od 20 godina brinemo o sigurnosti vašeg doma te smo postali sinonim za visoku kvalitetu i sigurnost. Izaberite vrata iz naše bogate ponude ili ih do najsitnijih detalja kreirajte po svojoj viziji.
Proučite specifikacije koje dobivate sa svakim MaxDoor vratima i uvjerite se u sigurnost i zaštitu koju pružaju. Kvalitetna izolacija i vanjska obloga otporna na sve vremenske nepogode dopunjene su dodatnim zaštitnim sistemima. Bez obzira tražite li vrata za Vaš dom, ured, apartman ili druge prostore, u širokoj ponudi modela i izvedbi vrata u različitim dimenzijama i završnim obradama pronaći ćete baš ona o kojima sanjate.  Protuprovalna vrata Maxdoor, vaš siguran izbor.