SPLIT

Protupožarna vrata sa certifikatom koji potvrđuje njenu otpornost na vatru sukladno normama UNI 9723 DM-a 14/12/93, čija su dodatna oprema i standardne tehničke karakteristike sukladni našoj proizvodnji.

Opis strukture: okvir u obliku slova Z sa 4 strane sa donjom poprječnom polugom od pocinčanog čelika, obojen, spojnice ili rupe za vijke, brtve koje se same šire vrućom parom, 3 standardne šarke sa 3 podesiva krila na kugli od obojenog čelika, samostalno zatvaranje spiralnom torzijskom polugom koja je ugrađena u šarku.

Opis vrata: boja od epoksipoliesterskog praha boje svijetle bjelokosti koja odgovara RAL 9010 – slijepa vrata sa limom od galvaniziranog čelika koji je prije ili poslije obojen bojom svijetle bjelokosti sa RAL 9010. sa zaštitnim filmom koji se uklanja nakon postavljanja, izolacija visoke gustoće, brava na uvlačenje sa jednom točkom zaključavanja sa lažnim cilindrom Yale u PVC sa jednim Patent ključem sa jedinstvenim kodom, protupožarne brave (brava/brava) na ploči od crne neprozirne smole, unutarnje pojačanje za zatvarač iznad vrata, standardnim protuprovalnim bravama koje se mogu dodatno instalirati, pribor koji se može kupiti naknadno.
Instalira se na zid od opeka, a mogu se otvarati prema vani na lijevu ili na desnu stranu, što se određuje prije postavljanja, a dostavljaju se sa minimalno 10 dijelova. Debljina vrata 65 mm, debljina vrata + okvir 70 mm.


KATALOG