Wicanders

Vinil podovi

Ekskluzivni vinil podovi su čest i popularan izbor za moderne domove. Ne predstavljaju samo luksuz već su i tehnološko izuzetno dorađen proizvod. Vinil podovi su pravi izbor za moderan stil života, jer su izuzetno izdržljivi, vodotporni su, zahtijevaju minimalno održavanje i jednostavni su za montažu. Postavljanje vinila je brzo, jednostavno i jeftino. Izuzetna cijena, udobnost, otpornost, nezahtjevna njega i estetski izgled razlozi su zbog kojih su vinil podovi pravi proizvod za modernog čovjeka.

Možete birati među različitim dizajnima, od imitacije drveta do potpunih kopija kamena i keramike. Vinil kopira te materijale kako po teksturi tako bi po izgledu, mada je mnogo manje zahtijevan za održavanje i cjenovno pristupačniji. Vinil podne obloge dizajnirane su da uljepšaju svaki prostor i predstavljaju kompaktnu, dugotrajnu i atraktivnu osnovu za Vaš dom.

Vinilni podovi imaju mekanu, antibakterijsku površinu, toplu pod nogama, otpornu na oštećenja i grebanje. Vinilni pod nije osjetljiv na mrlje i pritisak, dugovječan je i pogodan za velika opterećenja.